Nog zo’n geweldig leuk, groen project waarvan ik blij word ons steentje aan te kunnen bijdragen: de Green Friday aktie van Lonneke Grimbergen Art!
Wat een leuk initiatief om, in plaats van mee te gaan in de koopgekte die Black Friday heet, een bijdrage te leveren aan een goed doel dicht bij huis, namelijk de plaatselijke natuur.

Lonneke heeft uit al haar prachtig gedetailleerde kaarten een selectie gemaakt en verzameld in een leuke cadeauverpakking.
Uiteraard was ik er als de kippen bij om een van de vijftien exemplaren te bemachtigen. Natuurlijk om haar project te steunen, maar ook omdat ik het gewoon prachtige kaarten vind.

De volledige opbrengst van de kaarten en bijbehorende fundraise gaat naar een bos wat Lonneke sinds juni 2020 huurt. Hier draagt zij haar steentje bij aan de lokale natuur door er een fijne plek te creëeren voor een scala aan dier- en plantsoorten.
Van het geld wat opgehaald wordt koopt ze nestkasten, vleermuizenkasten, insectenhotels, een egelhuis en diverse soorten planten en boompjes. Natuurlijk kunnen wij dit als duurzame ondernemer alleen maar toejuichen en is dit een van de goede doelen waar wij dit jaar ons steentje aan bijdragen.

Wist je dat je met een aankoop in onze webshop goede doelen steunt?

Van elke verkoop gaat 10% naar een goed doel.

De goede doelen die wij steunen zijn voor dierenwelzijn en natuurbehoud.